HVB Center i Skåne

Kärlek och omsorg

Referenser

 

Jag är nöjd med insatsen. Bra med kontinuerliga månadsrapporter och god flexibilitet i samarbetet. Känns som en omhändertagande och familjär atmosfär på HVB-hemmet.

– Socialsekreterare Malmö Stad SoF Öster

Nära samarbete när det behövs, rak och tydlig kommunikation.

– Socialsekreterare Staffanstorps kommun

Jag tycker samarbetet med er fungerar bra! Ni tänker på alla parter som är involverade som t.ex. godman och kontaktperson.
Alla barn som bor hos er trivs bra och är nöjda med livssituation. Det känns familjärt när man kommer in i ert boende som godman. Alla i personalen är alltid trevliga och glada. Man blir alltid väl bemött.

– god man

HVB Center i Skåne är ett bra och väl fungerande HVB hem. Ledning och personal är mycket kompetenta.
Som god man får jag alltid nödvändig information av personalen och vårt samarbete är mycket gott.
Ungdomarna som bor på HVB hemmet blir väl omhändertagna och det är alltid lika trevligt bemötande från ledning och personal när jag kommer på mina besök.

– god man

Jag tycker alla personalen och mest av allt chefen, han är bäst. Jag trivs mycket bra och känner mig hemma här. Alla är bra och snälla. Jag mår bra när jag är på boendet. Känner mig trygg och älskad. Här är vi alla som en stor familj, även pojkarna är som mina bröder. Min kontaktperson är riktigt bra och snäll.
– Pojke, 16 år, Syrien
Jag tycker inte att det är ett boende, utan det är mitt hem och min familj. Vi alla har massor av kärlek och respekt till varandra och älskar varandra.
Telefonnumret till boendet är döpt till ”Hem” i min telefon.
– Pojke, 17 år, Afghanistan.
Tycker att det är ett bra boende och bo på. Personalen är trevliga med killarna, det finns gemensamma aktiviteter och även klädbidrag. Och det är något jättebra.
– Pojke, 15 år, Afghanistan.Tycker att det är bland det bästa boendet som finns, då alla ungdomar har sina rättigheter och de kan delas med sig av sina åsikter. All personal är jättebra.
– Pojke, 16 år, Syrien.